Eksiz ve Derzsiz Epoksi Uygulaması

Eksiz ve Derzsiz Epoksi Uygulaması

Epoksi zemin kaplama uygulamasının tercih edilmesinde birçok etmen mevcuttur. Bu etmenleri genel çerçevede ele alırsak kolay uygulanma, ucuz bakım ve sağlıklı olmasıdır. Epoksi zemin uygulamaları uzmanları tarafından kolayca ve etkili bir şekilde yapılabilmektedir. 3DEPOKSİ firması olarak en kaliteli ustalıkla epoksi kaplama işlemlerini yapmaktayız. Epoksi kaplamasının bir avantajı ise eksiz epoksi kaplama güzelliğidir. Eksiz uygulama özellikle suya karşı dayanıklılık istenilen yerlerde özellikle tercih edilmektedir. Epoksi reçinesi özellikleri gereğince su geçirmez ve nem tutmaz yapıdadır. Diğer zemin uygulamalarının aksine nem tutmayan yapısı sayesinde bakteri oluşumunu engeller. Anti bakteriyel özelliği ile medikal epoksi uygulamasına imkan sağlamakta ve hastane, laboratuvar ve pek çok medikal alanda tercih edilmektedir.


    Epoksi kaplama uygulaması alanında uzman tecrübeli ustalar tarafından kolayca yapılmaktadır. Epoksi reçinesi bir sertleştirme maddesi ile karıştırılarak yüzeye uygulanmakta ve kurumaya bırakılmaktadır. Sıvı halde uygulandığı için uygulanacak alanda malzemeler birleştirilerek yerinde kaplama yapılmaktadır. Bir kere uygulandıktan sonra taşınamazlar. Bu sebeple istenilen yere tek parça halinde uygulanmaktadır. Tek parça uygulaması derz ve ek yerleri gibi suya karşı sızdırmazlığa verebilecek sebepleri ortadan kaldırmaktadır. Özel tasarımlar üzerine yapılan kaplamalar sayesinde 3d epoksi uygulamaları estetik açıdan tercih edilebilmektedir. 3d epoksi zemin kaplama hizmetlerimiz hakkında bilgi sahibi olmak için 3DEPOKSİ firmamızın iletişim kanalları aracılığıyla bize ulaşabilirsiniz. Firmamız iletişim kanallarından müşterilerinin sorularını yanıtlamakta ve siparişlerini alarak hizmetini müşterilerine ulaştırmaktadır.  


    Epoksi zemin kaplama nedir gibi sorularınıza en detaylı cevapları alabilmeniz için müşterilerimizin istedikleri zaman bize ulaşabileceği 3DEPOKSİ canlı destek hatlarını oluşturduk. Epoksi zemin kaplama ile ilgili olarak her türlü sorunuzu cevaplayacak ve ilgili hizmetleri sizlere tanıtacak açıklamalar yapılacaktır. Firma olarak epoksi kaplama alanındaki tecrübemiz ve kaliteli malzeme ve kaliteli işçilik anlayışımız ile hizmetlerimizi Türkiye’nin dört bir tarafına götürmekteyiz. 3DEPOKSİ firmamız epoksi fiyatları konusunda sektöründe hizmet veren rakiplerine göre oldukça büyük bir avantaj sunmaktadır. Epoksi zemin kaplama yaptırmak isteyen müşterilerimizin kataloglarımızı ve hizmetlerimizi incelemeden karar vermemeleri gerekmektedir. 3d epoksi zemin kaplama hizmetlerimizi incelerek bize yaptırabileceğiniz epoksi zemin kaplama seçeneklerini öğrenebilir ve siparişinizi ihtiyacınız olan doğru hizmeti seçerek verebilirsiniz.


    Epoksi malzemesi kimyasal özellerinden kaynaklanan avantajlar ile kendisine bulduğu zemin uygulama alanı yararları sayesinde hemen yayılmıştır. 3d epoksi kaplama uygulamaları su sızdırmaz, anti bakteriyel olmasının yanı sıra estetik zemin görüntüsü imkanı da sağlamaktadır. Epoksi kaplaması yapılan zeminlerin hava ve nem gibi aşındırıcı etmenlere maruz kalması engellendiği için zeminin ömrünün de uzatılması sağlanmaktadır. Epoksi zemin uygulamalarının spor salonlarında tercih edilmesini sağlayan özelliği kolay temizlenmesi ve su, ter ve kimyasal malzemelerden etkilenmemesi ve darbelere karşı epey dayanıklı olmasıdır. Ayrıca kimyasala karşı dayanıklılığı sayesinde laboratuvarların vazgeçilmez ve en güvenilir zemin kaplaması sağlamaktadır. 


    3DEPOKSi firmamız eksiz ve derzsiz uygulanabilen epoksi kaplama hizmetinde sektörünün her zaman önünde bir hizmet sunmak amacıyla daima kendini alanında geliştirmekte ve alanındaki gelişmeleri ilk uygulayan olmaktadır. Epoksi zemin kaplama ve 3d epoksi kaplama ihtiyaçlarınızı en doğru şekilde karşılayacak olan firmamızın kataloglarını inceleyerek dilediğiniz hizmeti seçebilirsiniz. Tüm zemin kaplama ve parlatma ihtiyaçlarınızda sektörünün öncüsü 3DEPOKSİ firması hizmetinizdedir. Otopark zeminlerine, hastane zeminlerine, laboratuvar ve gıda üretim tesisleri ile bina, ofis ve ev zeminlerine uygulanan ve her yüze farklı avantajlar sağlamaktadır. Epoksi boyasının metal yüzeylere nasıl uygulandığı ve sağladığı yararlar ile ilgili yazımızda dikkatinizi çekebilir. Koruyucu epoksi kaplama hizmeti için diğer yazılarımızı okuyabilirsiniz.

Sayfayı Paylaş :

Sayfayı eposta eki, whatsapp gönderisi, twitter gönderisi veya facebook hikayesi olarak paylaşabilir, daha fazla kişinin ilgi göstermesine katkı sağlayabilirsiniz.






Benzer Yazılar

Zemin Kaplama Bizden Sorulur. 3D Epoksi Türkiyenin en güvenilir ve en çok tercih edilen marka adreslerinden birisidir. Sektördeki tecrübelerimizle değerli müşterilerimize kaliteli işcilik ve doğru malzeme seçimi ile hizmet vermekteyiz. Sektörün öncü markalarından olan firmamız epoksi kimyasına en uygun ve doğal yöntemleri tercih etmekte, ürünlerimiz sağlıklı ve uygulamalarımız hijyeniktir.

WHATSAPP İLETİŞİM